Sådan samarbejder du i OneDrive for Business

Sådan samarbejder du i OneDrive for Business

How Collaborate Onedrive



How Collaborate Onedrive

Samarbejde er en stor del af succesrige virksomheder. Folk, der arbejder sammen mod et bestemt mål, er grundlaget for de fleste virksomheder, der har succes i dag. Med OneDrive er dette samarbejde gjort enkelt. Det er let at opretholde kommunikation med alle nødvendige parter på grund af OneDrive.





Sådan samarbejder du i OneDrive for Business

Deling af filer og samarbejde i OneDrive for Business

Du kan dele filer fra alle Office-apps (dvs. Excel, Powerpoint , Word osv.). Du kan gøre det ved at klikke på ' Del Ikonet. Det ligner en pil. Du kan også komme til 'Del' ved at klikke på 'Fil' og derefter vælge 'Del' blandt de anførte muligheder. Filer skal uploades til OneDrive for at blive delt.



Den måde, du vælger, hvem du vil dele den valgte fil med, er at vælge nogen i rullemenuen, der skal vises, når du klikker på 'Del'. Hvis den person, du vil dele en fil med, ikke er angivet i rullemenuen, kan du stadig dele filen ved at indtaste et navn direkte eller indtaste en e-mail-adresse.

Du har også mulighed for at tilføje en besked for at lade den person, du deler filen med, vide, hvilken slags fil du deler og / eller hvorfor.

Du kan derefter klikke på 'Send' og filen vil være på vej.

En anden måde at dele på

Du kan også dele filer direkte fra OneDrive ved at højreklikke på den fil, du vil dele i OneDrive, klikke på ikonet 'Del' eller 'Del', vælge den person, du vil dele filen med, og derefter vælge 'Sende'.

Det er den samme proces, som du ville bruge, når du deler filerne med Office-apps .

Stop deling

Hvis du ikke længere vil dele en bestemt fil med nogen, skal du vælge den fil eller mappe, du vil stoppe delingen. Du vælger derefter 'Information' og derefter ' detaljer ”Og derfra vælger du 'Administrer adgang'.

Enkelt gang ' Administrer adgang 'Er valgt, vil du kunne se en' x Ved siden af ​​det link, du vil deaktivere. Du ville klikke på det 'X'. Du vil derefter være i stand til at vælge indstillingen ' Kan redigere 'Og derefter indstillingen til' Stop deling '. Filen deles derefter ikke længere.

Du kan også ændre, hvem der ser filen, ved at gå gennem de samme trin undtagen at vælge ' Skifte til 'I stedet for' Stop deling '. Du vil derefter være i stand til at ændre, hvem der så hvilke filer.

Du bliver nødt til at være filejer eller have tilladelse til at redigere for at stoppe deling af filer eller ændre, hvem der ser dem.

Kopier filer

For at kopiere filer i OneDrive, vælg en fil og så Klik på ikonet, der ligner to kædelink bundet sammen. Dette er 'Kopier link Ikonet. Linket kopieres, når du klikker på ikonet.

Du kan også kopiere et link ved at højreklikke på en bestemt fil og derefter blot vælge indstillingen ' Kopier link 'For at kopiere den nævnte fil.

Hvis du leder efter et softwarefirma, du kan stole på for dets integritet og ærlige forretningspraksis, skal du ikke lede længere end SoftwareKeep. Vi er en Microsoft-certificeret partner og en BBB-akkrediteret virksomhed, der er interesseret i at give vores kunder en pålidelig og tilfredsstillende oplevelse af de softwareprodukter, de har brug for. Vi vil være sammen med dig før, under og efter alt salget.

Det er vores 360 graders softwareopbevaringsgaranti. Så hvad venter du på? Ring til os i dag + 1877 315 ​​1713 eller e-mail til sales@softwarekeep.com. Du kan også nå os via Live Chat.